top of page

Som arquitectes i dissenyem, projectem i construïm tots i cadascun dels nostres habitatges desde l'inici perquè sigui totalment únic, especial i EcoEficient.

 

 

Això fà que no ens limitem a vendre cases d'un catàleg amb models predissenyats on l'usuari és qui s'ha d'adaptar a l'habitatge sinó que és justament al contrari, dissenyem cada habitatge desde zero perquè sigui aquest el que s'adapti a les necessitats concretes i reals de cada familia i terreny.

 

"Si totes les famílies són úniques els nostres habitatges també." modyhouse

 

MODYHOUSE som una empresa d'experència avalada i contrastada en el camp de l'arquitectura i l'edificació gestionada per un equip tècnic de professionals del sector de l'arquitectura i la construcció. 

 

La nostra voluntat és donar resposta a les exigències de totes aquelles persones que busquen innovació amb garantía de qualitat i creuen que totes les promocions d’habitatges construïdes aquests últims anys són iguals i sense cap valor afegit.

 

Els temps están canviant  i  per  això  hem desenvolupat una manera més eficient i responsable  de construïr, una construcció ECOFRIENDLY amb la màxima eficiènica energètica, criteris de sostenibilitat, reducció de la petjada ecològica i minimització de residus d’obra.

 

El nostre objetiu final és poder dotar les nostres edificacions d'una màxima Eficiència Energètica a través de criteris de sostenibilitat, respecte per el medi ambient, garantint a la vegada unes característiques de disseny, confort, funcionalitat i qualitat, adaptades als temps actuals i amb uns costos i terminis d'execució realment excepcionals en comparació amb els sistemes de construcció tradicionals.

bottom of page